Eigen werkplaats

 

Altijd keuze uit ruim 100 occasions

 

Inruil van uw huidige auto is mogelijk

Autobedrijf Flamingo Zwolle

Afdeling Werkplaats: 038-4608603   Afdeling Verkoop: Bel of Whatsapp  06-15160690

Afdeling Werkplaats: 038-4608603
Afdeling Verkoop: 06-15160690

 

  APK - Accu - Airco - Autolampen - Autoruiten - Bandenopslag - Banden balanceren - Banden wisselen - Caravanbanden - Distributieriem - Katalysator - Remmen - Roetfilter - Turbo - Revisie - Schokdempers - Trekhaak - Uitlaat - Verkoopkeuring - Wintercheck - Zomercheck

Algemeen
Autobedrijf Flamingo in Zwolle verricht allerhande reparaties aan uw auto. Hier hebben wij onze eigen werkplaats voor. Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw auto zeer zorgvuldig. Alvorens wij tot actie over gaan, bespreken wij eerst de kosten.

Door onze service weten steeds meer mensen ons te vinden. Bij ons bedrijf worden namelijk alle merken en typen personen- en bedrijfsauto’s onderhouden.

Garantie
Auto’s die bij ons gekocht zijn, worden tevens in onze werkplaats behandeld. Wij bieden u een hoge service door u zo goed mogelijk te helpen en te informeren. Wij hebben verschillende garantiepakketten die mogelijk aansluiten bij uw aankoop.

Werkzaamheden
Alle werkzaamheden worden vooraf met u besproken, zodat u niet voor (financiële) verassingen komt te staan. In onze moderne garage voeren wij o.a. de volgende werkzaamheden uit:

APK: Algemene Periodieke Keuring
Bij deze wettelijke keuring controleren wij het volledige voertuig. Op basis van deze controle maken wij voor u een nieuw APK rapport. Dit rapport is het bewijs van keuring. U kunt twee maanden voor de vervaldatum de APK uitvoeren, zonder dat de vervaldatum voor het jaar daarop aangepast wordt.

APK herkeuring
De APK herkeuring is bij ons altijd GRATIS. Hier zitten verder geen voorwaarden aan verbonden. U hoeft de auto niet bij ons te laten repareren, en de auto hoeft niet bij ons gekocht te zijn. U kunt binnen 2 weken na keuring terug komen voor een gratis herkeuring.

Grote beurt
Bij een grote beurt nemen wij uw auto goed onderhanden. Wij controleren hierbij volgens de normen van de autofabrikanten alle onderdelen die nodig zijn. Waar nodig zullen wij dit in overleg vervangen of repareren.

Kleine beurt
Een kleine beurt is belangrijk voor elke auto. Olie en filters worden zonodig vervangen.

Reparatie
De reparatie van technische en optische schades kunnen wij volledig verzorgen. U kunt altijd langskomen voor een prijsopgave. Wij schatten dan zo goed mogelijk de schade in, en geven een eerlijk advies.

Airco onderhoud
Geniet het hele jaar door van de aangename verkoeling die uw airconditioning brengt en voorkom onaangename geurtjes en irritaties. Laat daarom minimaal één keer per 2 jaar uw airco reinigen en onderhouden.

Diagnose stellen
Wij hebben geavanceerde apparatuur om bij elke auto een correcte diagnose te stellen. Uit deze diagnose zal in de meeste gevallen blijken wat daadwerkelijk een probleem veroorzaakt.

Banden, olie en uitlaten
Wij helpen u de juiste band te selecteren, en zorgen altijd dat u de juiste olie in uw auto heeft. Het vervangen van een gehele uitlaat is vaak niet nodig. Wij vervangen of repareren alleen het onderdeel dat daadwerkelijk kapot is. Daarom zijn wij de goedkoopste bij het vervangen van uw uitlaat.

Verlichting en Xenon
Xenon verlichting draagt bij aan de veiligheid in het verkeer, voor u en de mede-weggebruikers. Daarom kunt u bij ons terecht voor inbouw en onderhoud aan uw verlichting.

Leenauto
Bij onderhoud stellen wij u eventueel een leenauto ter beschikking. Zodoende blijft u altijd mobiel.

Snelle haal- en brengservice
Soms ontstaat er plotseling een probleem en hebt u behoefte aan snelle assistentie. Een auto kan van de ene dag op de andere dag niet meer goed rijden. Géén nood: Onze service staat borg voor snelle zorg.

 

 

Onze keurmerken:

©2017 Autobedrijf Flamingo.nl Alle rechten voortbehouden
Adres: Marsweg 55c –  8013PE – Zwolle
Tel nr. 038-4608603
autobedrijf-flamingo@hotmail.com

Divi WordPress Themes